bostadsrätter Malmö kommun, Tygelsjö

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan finns olika lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Du har nu kommit till vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att använda knappen Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra områden än Malmö visas så ber vi dig använda knapparna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-mails som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på portalen kan du också märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg