bostadsrätter Malmö kommun, Sorgenfri

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Här nedan visas olika bostadsrätter i Malmö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att trycka på menyn Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra områden än Malmö visas så bör du använda inställningarna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg