bostadsrätter Malmö kommun, Skeppsbron

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ner ses utannonserade bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för bostadssökande. Du befinner dig på platsen för annonser om bostadsrätter i Malmö kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att använda knapparna längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att ett annat område än Malmö visas så ber vi dig utnyttja menyn till vänster.

Information om inloggning

Vi föreslår dig att lägga upp ett login på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du också markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg