bostadsrätter Malmö kommun, Rosengård

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ner finns flera olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Du befinner dig på vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på knapparna längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra geografiska områden än Malmö visas så bör du klicka på menyn till vänster.

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett login hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett inloggning här kan du även märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg