bostadsrätter Malmö kommun, Oxie

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Nedanför är flera olika lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Här nere är platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på knapparna överst för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att något annat område än Malmö visas så bör du klicka på inställningarna på vänster sida.

Information om inloggning

Ett gott förslag är att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Genom att skapa ett login hos oss kan du också märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Malmö dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg