bostadsrätter Malmö kommun, Möllevången

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Nedanför finns olika lediga bostadsrätter i Malmö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyn Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Malmö visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på din situation kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg