bostadsrätter Malmö kommun, Lorensborg/Bellevue

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Du befinner dig på vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Malmö kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyraden längst upp för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att ett annat område än Malmö visas så bör du utnyttja menyn till vänster.

Information om inloggning

Ett gott förslag är att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning hos oss kan du även märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg