bostadsrätter Malmö kommun, Lindeborg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Malmö kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att utnyttja menyn längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att ett annat område än Malmö visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Genom att skapa ett login här kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en hyresbostad så fordras det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg