bostadsrätter Malmö kommun, Limhamn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Lite längre ner visas utannonserade lediga bostadsrätter i Malmö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Här nere är sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att andra områden än Malmö visas så ber vi dig klicka på inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto hos oss. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Malmö dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg