bostadsrätter Malmö kommun, Klagshamn

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned ses olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande portal för de som söker lägenhet. Du befinner dig på vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på Sök bostad längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att något annat område än Malmö visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning på portalen kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Utifrån din situation kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg