bostadsrätter Malmö kommun, Kirseberg

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan visas olika lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för de som söker lägenhet. Just nu är du på avdelningen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att använda knappen Sök bostad längst upp för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att ett annat område än Malmö visas så ber vi dig utnyttja inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg