bostadsrätter Malmö kommun, Inre Hamnen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Lite längre ned är olika utannonserade lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du är nu på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att gå in på menyn Sök bostad ovan för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra områden än Malmö visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Det är en god idé att registrera ett konto på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du också markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg