bostadsrätter Malmö kommun, Fosie

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner ses olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Du har nu kommit till platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyn Sök bostad ovan för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att andra geografiska områden än Malmö visas så bör du klicka på knapparna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Vi föreslår dig att skapa en inloggning på vår sida. Upprättar du ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg