bostadsrätter Malmö kommun, Dalaplan

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner finns olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att gå in på knappen Sök bostad överst för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att något annat område än Malmö visas så bör du klicka på knapparna till vänster.

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett login på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Upprättar du ett konto här kan du också markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg