bostadsrätter Malmö kommun, City

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner ses utannonserade lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Just nu är du på vår avdelning för våra annonser om fria bostadsrätter i Malmö kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyn Sök bostad överst för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Malmö visas så ber vi dig använda menyn till vänster.

Information om inloggning

Ett gott förslag är att skapa ett login hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som utannonserar en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg