bostadsrätter Malmö kommun, Bunkeflostrand

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Här nedan ses olika utannonserade bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för de som söker lägenhet. Du befinner dig på avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyn Sök bostad ovan för att visa andra upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att ett annat område än Malmö visas så bör du klicka på menyn på vänsterkanten.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett konto hos oss. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Malmö dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg