bostadsrätter Malmö kommun, Bulltofta

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Nedanför visas olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Just nu är du på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att klicka på menyn överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att andra områden än Malmö visas så ber vi dig använda menyn på vänsterkanten.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett login hos oss kan du även markera de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Malmö dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla publicera annonser. Utifrån dina behov kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg