bostadsrätter Malmö kommun, Augustenborg/Nydala

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ned finns utannonserade bostadsrätter i Malmö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för lägenhetssökande. Här nere är platsen för publicerade annonser om bostadsrätter i Malmö kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att använda menyraden ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att andra områden än Malmö visas så bör du utnyttja inställningarna på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa en inloggning hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att tala med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av din situation kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg