bostadsrätter Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Lite längre ned ses olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du är nu på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att bruka knappen Sök bostad överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att något annat område än Malmö visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett konto på vår portal. Skapar du ett konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du även klicka i de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg