bostadsrätter Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är utannonserade bostadsrätter i Malmö kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Här nere är vår avdelning för våra annonser om fria bostadsrätter i Malmö kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att klicka på menyn Sök bostad överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att andra områden än Malmö visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya annonser som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Malmö dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg