bostadsrätter Malmö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Malmö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Lite längre ned visas olika bostadsrätter i Malmö kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för de som söker lägenhet. Här nere är vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Malmö kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på knapparna längst upp för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att ett annat område än Malmö visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

En god idé är att registrera ett konto på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett login på portalen kan du dessutom klicka i de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Malmö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån din situation kan olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg