bostadsrätter Lunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Lite längre ned finns olika lediga bostadsrätter i Lund kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande portal för dig som söker bostad. Du är nu på sidorna för annonser om bostadsrätter i Lund kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyn ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du istället skifta så att andra geografiska områden än Lund visas så bör du använda knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Lund dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg