bostadsrätter Lunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Lund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner ses olika bostadsrätter i Lund kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den mest användbara sidan för de som söker lägenhet. Just nu är du på sidorna för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Lund kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så är en god idé att trycka på Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att andra geografiska områden än Lund visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Lund dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg