bostadsrätter Landskrona kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Landskrona
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är flera olika bostadsrätter i Landskrona kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Just nu är du på sidorna för våra annonser om bostadsrätter i Landskrona kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyraden ovan för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan skifta så att andra områden än Landskrona visas så ber vi dig klicka på inställningarna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa en inloggning på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login på portalen kan du dessutom klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Landskrona dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg