bostadsrätter Hörby kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Hörby
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Hörby kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för de som söker lägenhet. Du är nu på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Hörby kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyn ovan för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Hörby visas så ber vi dig klicka på inställningarna på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett login på vår portal. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett konto på portalen kan du även märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som har en uthyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Hörby dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg