bostadsrätter Helsingborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Helsingborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är flera olika lediga bostadsrätter i Helsingborg kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Här nere är vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Helsingborg kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja menyn Sök bostad ovan för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att något annat område än Helsingborg visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du också märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Helsingborg dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg