bostadsrätter Helsingborgs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Helsingborg
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit hit!

Nedanför är olika utannonserade bostadsrätter i Helsingborg kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Just nu är du på avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Helsingborg kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att använda menyraden ovan för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Helsingborg visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp en inloggning på vår sida. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du också märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som utannonserar en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Helsingborg dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg