bostadsrätter Hässleholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Hässleholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Liknande annonser:
Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ned visas olika bostadsrätter i Hässleholm kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för bostadssökande. Här nere är platsen för annonser om bostadsrätter i Hässleholm kommun. Om du eftersöker något annat än bostadsrätter så är en god idé att gå in på menyn Sök bostad ovan för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att något annat område än Hässleholm visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett gott förslag är att skapa ett konto på vår portal. Genom att upprätta ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på portalen kan du även märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Hässleholm dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Beroende på dina behov kan olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg