bostadsrätter Eslövs kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Eslöv
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner ses olika utannonserade bostadsrätter i Eslöv kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för bostadssökande. Här nere är platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Eslöv kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att gå in på menyn överst för att finna övriga upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att ett annat område än Eslöv visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett login på portalen kan du även markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Eslöv dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg