bostadsrätter Båstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan visas olika bostadsrätter i Båstad kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för de som söker bostad. Du befinner dig på platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Båstad kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att gå in på knapparna längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra områden än Båstad visas så bör du använda menyn på vänsterkanten.

Information om inloggning

En god idé är att skapa ett login på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Genom att skapa ett konto på portalen kan du också markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Båstad dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på din situation kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg