bostadsrätter Båstads kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Båstad
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan finns utannonserade lediga bostadsrätter i Båstad kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för våra annonser om bostadsrätter i Båstad kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att bruka Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du däremot byta så att andra geografiska områden än Båstad visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att registrera ett login på BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Genom att skapa ett konto här kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Båstad dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Utifrån din situation kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg