bostadsrätter Ängelholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ängelholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är utannonserade bostadsrätter i Ängelholm kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande site för de som söker bostad. Här nere är platsen för våra annonser om bostadsrätter i Ängelholm kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så är ett tips att klicka på Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att ett annat område än Ängelholm visas så bör du utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya annonser som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du även klicka i de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så fordras det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Ängelholm dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på dina behov kan olika sorters annonser vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg