bostadsrätter Ängelholms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Ängelholm
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Ängelholm kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för bostadssökande. Just nu är du på vår avdelning för annonser om fria bostadsrätter i Ängelholm kommun. Om du eftersöker objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyraden ovan för att ställa in andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att andra geografiska områden än Ängelholm visas så bör du klicka på menyn på vänsterkanten.

Registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Skapar du ett login hos oss kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som erbjuder en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Ängelholm dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån din situation kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå in på Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg