bostadsrätter Norrköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Norrköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ned är olika utannonserade lediga bostadsrätter i Norrköping kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande site för dig som söker bostad. Du är nu på avdelningen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Norrköping kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyn överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att andra geografiska områden än Norrköping visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa ett konto hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya annonser som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Upprättar du ett login på portalen kan du också klicka i de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Norrköping dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg