bostadsrätter Norrköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Norrköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Nedanför är utannonserade lediga bostadsrätter i Norrköping kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande site för de som söker bostad. Du har nu kommit till platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Norrköping kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är ett tips att utnyttja Sök bostad ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att andra geografiska områden än Norrköping visas så bör du använda inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på vår sida. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett inloggning hos oss kan du även märka de annonser som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Norrköping dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg