bostadsrätter Motala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Motala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ner finns olika bostadsrätter i Motala kommun. Med bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande portal för de som söker lägenhet. Du är nu på sidorna för våra annonser om fria bostadsrätter i Motala kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att trycka på knappen Sök bostad överst för att hitta andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Motala visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Varför ska jag registrera mig på BostadsPortal.se?

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett konto på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett inloggning på portalen kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att tala med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Motala dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika annonskategorier vara intressanta. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg