bostadsrätter Motala kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Motala
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Lite längre ner visas olika bostadsrätter i Motala kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Här nere är platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Motala kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är en god idé att trycka på Sök bostad ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att andra områden än Motala visas så bör du använda menyn på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att fixa ett login på BostadsPortal.se. Upprättar du ett konto kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Genom att skapa ett login hos oss kan du också markera de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Motala dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg