bostadsrätter Linköpings kommun, Tannefors

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner är olika lediga bostadsrätter i Linköping kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Du har nu kommit till platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Linköping kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda menyn Sök bostad ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra geografiska områden än Linköping visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya bostäder som motsvarar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto här kan du också klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Linköping dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg