bostadsrätter Linköpings kommun, Skäggetorp

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ner visas olika utannonserade bostadsrätter i Linköping kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande sida för de som söker bostad. Du befinner dig på sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Linköping kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn Sök bostad överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att ett annat område än Linköping visas så ber vi dig använda menyn på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa ett konto på vår sida. Upprättar du ett konto kan du bland annat skapa kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login här kan du dessutom märka de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Kontaktinformation till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Linköping dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara lämpliga. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg