bostadsrätter Linköpings kommun, Innerstaden

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Nedanför visas olika bostadsrätter i Linköping kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Du är nu på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Linköping kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så är en god idé att använda knappen Sök bostad längst upp för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att andra områden än Linköping visas så ber vi dig använda menyn till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto hos oss. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto här kan du också märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Linköping dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg