bostadsrätter Linköpings kommun, Ekholmen

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ned finns olika lediga bostadsrätter i Linköping kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Linköping kommun. Söker du efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på menyraden ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du däremot ändra så att ett annat område än Linköping visas så bör du klicka på knapparna på vänsterkanten.

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera en inloggning hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning på portalen kan du även markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. För att tala med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Linköping dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg