bostadsrätter Linköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Här nedan ses olika utannonserade lediga bostadsrätter i Linköping kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för bostadssökande. Du befinner dig på vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Linköping kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja menyn överst för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan ändra så att något annat område än Linköping visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa en inloggning på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett inloggning här kan du dessutom markera de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Linköping dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg