bostadsrätter Linköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Linköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Nedanför finns olika bostadsrätter i Linköping kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Du är nu på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Linköping kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att använda menyn överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Linköping visas så ber vi dig använda knapparna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att registrera en inloggning på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra bostadsformer. Registrerar du ett login på portalen kan du dessutom märka de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Linköping dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg