bostadsrätter Örebro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Örebro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ned finns olika lediga bostadsrätter i Örebro kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om bostadsrätter i Örebro kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att gå in på menyn Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra geografiska områden än Örebro visas så ber vi dig använda menyn på vänsterkanten.

Registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att fixa ett konto hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-postmeddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login hos oss kan du även märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Vill du istället ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i de flesta fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Örebro dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg