bostadsrätter Örebro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Örebro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ner ses olika lediga bostadsrätter i Örebro kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Just nu är du på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Örebro kommun. Letar du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja menyn ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att ett annat område än Örebro visas så bör du klicka på inställningarna till vänster.

Registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett login på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som passar dina inställningar publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Upprättar du ett login här kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Örebro dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan olika kategorier av annonser vara passande. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg