bostadsrätter Örebro kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Örebro
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Nedanför ses olika bostadsrätter i Örebro kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Du är nu på avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Örebro kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att utnyttja knapparna längst upp för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra geografiska områden än Örebro visas så bör du utnyttja menyn på vänsterkanten.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Genom att skapa ett inloggning på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Örebro dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Avhängigt av din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det givetvis passande att du skapar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg