bostadsrätter Kumla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kumla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned visas olika lediga bostadsrätter i Kumla kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara den ledande sidan för bostadssökande. Just nu är du på platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Kumla kommun. Söker du efter objekt som inte är bostadsrätter så är en god idé att gå in på knappen Sök bostad ovan för att ställa in övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra områden än Kumla visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att lägga upp en inloggning på BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett konto här kan du också markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i många fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på vår site i dels Kumla dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla publicera annonser. Beroende på dina behov kan olika sorters annonser vara lämpliga. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg