bostadsrätter Kumla kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kumla
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till den här sidan!

Lite längre ner visas olika bostadsrätter i Kumla kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Just nu är du på avdelningen för publicerade annonser om bostadsrätter i Kumla kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att klicka på menyraden längst upp för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Kumla visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett konto hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska e-mails som skickas till dig när nya annonser som matchar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Skapar du ett login här kan du också klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Kumla dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg