bostadsrätter Övertorneå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Övertorneå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Nedanför visas flera olika bostadsrätter i Övertorneå kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Du är nu på avdelningen för våra annonser om fria bostadsrätter i Övertorneå kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn Sök bostad längst upp för att finna övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan skifta så att ett annat område än Övertorneå visas så ber vi dig utnyttja menyn på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att fixa ett konto på BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya annonser som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du dessutom märka de bostäder som passar dig särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Övertorneå dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Avhängigt av din situation kan olika sorters annonser vara lämpliga. Håller du själv på med att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg