bostadsrätter Luleå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Luleå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till denna sida!

Lite längre ner visas utannonserade lediga bostadsrätter i Luleå kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Här nere är platsen för våra annonser om bostadsrätter i Luleå kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett tips att gå in på knappen Sök bostad längst upp för att gå till andra upplåtelseformer. Vill du däremot skifta så att något annat område än Luleå visas så ber vi dig klicka på knapparna på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa ett login på vår sida. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett login på BostadsPortal.se kan du även markera de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till de som säljer bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället tala med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Luleå dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån dina behov kan olika annonskategorier vara passande. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du publicerar en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg