bostadsrätter Luleå kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Luleå
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Lite längre ner är olika bostadsrätter i Luleå kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande site för bostadssökande. Här nere är vår avdelning för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Luleå kommun. Letar du efter andra objekt än bostadsrätter så är en god idé att gå in på Sök bostad längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att andra områden än Luleå visas så ber vi dig utnyttja knapparna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Skapar du ett login på BostadsPortal.se kan du också markera de annonser som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Luleå dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan olika annonskategorier vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg