bostadsrätter Kiruna kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kiruna
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Roligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Här nedan är utannonserade lediga bostadsrätter i Kiruna kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Du befinner dig på platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Kiruna kommun. Söker du efter andra objekt än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyn Sök bostad ovan för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Kiruna visas så bör du använda knapparna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera en inloggning hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya annonser som matchar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer. Registrerar du ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom markera de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Kiruna dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av vad du har behov av kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg