bostadsrätter Kalix kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalix
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför visas olika lediga bostadsrätter i Kalix kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Du har nu kommit till sidorna för annonser om bostadsrätter i Kalix kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett tips att utnyttja knappen Sök bostad längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Kalix visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi föreslår dig att fixa en inloggning på vår sida. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta notiser som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login här kan du också märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som erbjuder en uthyresbostad så fordras det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Kalix dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill publicera annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg