bostadsrätter Bodens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Boden
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen till denna sida!

Här nedan finns flera olika lediga bostadsrätter i Boden kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för lägenhetssökande. Du är nu på platsen för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Boden kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att bruka menyraden överst för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att andra områden än Boden visas så ber vi dig klicka på menyn till vänster.

Om inloggning och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att skapa en inloggning hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-postmeddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du även klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Boden dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som ligger på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg