bostadsrätter Bodens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Boden
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ner visas olika utannonserade bostadsrätter i Boden kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande site för dig som söker bostad. Här nere är vår avdelning för annonser om bostadsrätter i Boden kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja knapparna ovan för att leta upp andra upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att andra områden än Boden visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto hos oss. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya bostäder som matchar dina preferenser läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Upprättar du ett inloggning hos oss kan du även klicka i de bostäder som du tycker särskilt mycket om som favoriter.

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att kontakta någon som utannonserar en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Boden dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på din situation kan flera olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att försälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du publicerar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det klokt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Det enklaste sättet att publicera din egen annons är via knappen Annonsera, som finns i menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg