bostadsrätter Växjö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Växjö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till den här sidan!

Lite längre ned visas flera olika bostadsrätter i Växjö kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande sida för dig som söker bostad. Du befinner dig på platsen för annonser om lediga bostadsrätter i Växjö kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på Sök bostad överst för att finna andra upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att något annat område än Växjö visas så bör du klicka på inställningarna på vänsterkanten.

Information om inloggning

Vi föreslår dig att registrera ett konto på BostadsPortal.se. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba e-mails som sänds till dig när nya annonser som matchar dina inställningar läggs ut. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login på BostadsPortal.se kan du dessutom klicka i de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Behöver du däremot ta kontakt med någon som utannonserar en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på vår site i dels Växjö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Avhängigt av dina behov kan olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg