bostadsrätter Växjö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Växjö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Här nedan finns olika bostadsrätter i Växjö kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för lägenhetssökande. Just nu är du på sidorna för annonser om bostadsrätter i Växjö kommun. Söker du efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är en god idé att trycka på menyn ovan för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att andra geografiska områden än Växjö visas så bör du utnyttja inställningarna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska notiser som sänds till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra bostadsformer. Genom att skapa ett konto här kan du också märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter ses gratis på alla bostadsrättsannonser. Vill du istället kontakta någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Växjö dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du försäljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg