bostadsrätter Växjö kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Växjö
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ned är olika bostadsrätter i Växjö kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande siten för de som söker lägenhet. Här nere är avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Växjö kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter så rekommenderar vi dig att klicka på menyn längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att andra områden än Växjö visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Det är en god idé att registrera en inloggning på sidan BostadsPortal.se. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett inloggning på portalen kan du dessutom markera de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till de som säljer bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som har en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på BostadsPortal.se i dels Växjö dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla som vill publicera annonser. Utifrån din situation kan flera olika kategorier av annonser vara passande. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa en egen annons är via knappen Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg