bostadsrätter Mönsterås kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Mönsterås
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Välkommen till denna sida!

Lite längre ner är olika bostadsrätter i Mönsterås kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Här nere är vår avdelning för annonser om lediga bostadsrätter i Mönsterås kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter så är ett tips att använda menyn Sök bostad ovan för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att något annat område än Mönsterås visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett login hos oss. Genom att skapa ett konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Genom att skapa ett konto på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Vill du istället komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så fordras det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på vår site i dels Mönsterås dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika kategorier av annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du lägger upp en annons om bostadsrätten ifråga. Efter samma princip går det givetvis mycket bra att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att gå till Annonsera, som är på menyn överst.

Support
Blogg