bostadsrätter Kalmar kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Trevligt att du har kommit till BostadsPortal.se!

Lite längre ner ses utannonserade bostadsrätter i Kalmar kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Hur kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för de som söker bostad. Du är nu på sidorna för annonser om lediga bostadsrätter i Kalmar kommun. Om du eftersöker något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att trycka på knappen Sök bostad längst upp för att leta upp övriga upplåtelseformer. Behöver du istället byta så att andra områden än Kalmar visas så bör du utnyttja menyn på vänster sida.

Om registrering och bevakningsmails

Vi föreslår dig att skapa ett login på vår sida. Skapar du ett sådant kan du bland annat ställa in så att du får gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba meddelanden som skickas till dig när nya annonser som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett konto här kan du också märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i många fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Kalmar dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Utifrån dina behov kan flera olika kategorier av annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om bostadsrätten ifråga. På samma vis går det givetvis mycket bra att publicera en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg