bostadsrätter Kalmar kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför är utannonserade bostadsrätter i Kalmar kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara den ledande siten för de som söker bostad. Här nere är avdelningen för annonser om fria bostadsrätter i Kalmar kommun. Är du på jakt efter andra objekt än bostadsrätter så är ett gott tips att trycka på menyn överst för att gå till övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Kalmar visas så ber vi dig använda inställningarna till vänster.

Information om inloggning och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att lägga upp ett login på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya annonser som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Registrerar du ett login här kan du också markera de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot kontakta någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många fall att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Kalmar dels övriga riket.

Hur fungerar det med egen annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla skapa sina egna annonser. Avhängigt av dina behov kan flera olika sorters annonser vara passande. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma vis är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är via knappen Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg