bostadsrätter Jönköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Jönköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Nedanför är olika utannonserade bostadsrätter i Jönköping kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som försäljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara Sveriges ledande site för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till platsen för våra annonser om lediga bostadsrätter i Jönköping kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att trycka på Sök bostad längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du istället byta så att andra geografiska områden än Jönköping visas så bör du klicka på inställningarna på vänster sida.

Information om inloggning

Ett smart steg i ditt bostassökande är att registrera en inloggning på vår sida. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya lägenheter som passar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Registrerar du ett konto här kan du dessutom märka de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Jönköping dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Utifrån vad du har behov av kan olika sorters annonser vara intressanta. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du publicerar en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att gå till Annonsera, som ligger på menyn överst.

Support
Blogg