bostadsrätter Jönköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Jönköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen hit!

Lite längre ner finns olika lediga bostadsrätter i Jönköping kommun. Med bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se strävar efter att vara Sveriges ledande sida för lägenhetssökande. Du är nu på sidorna för våra annonser om lediga bostadsrätter i Jönköping kommun. Letar du efter något utöver bostadsrätter rekommenderar vi dig att gå in på menyn Sök bostad längst upp för att visa andra upplåtelseformer. Behöver du däremot ändra så att något annat område än Jönköping visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om inloggning

Det är en god idé att skapa ett konto på vår sida. Upprättar du ett sådant kan du bland annat registrera dig för kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men dessutom för andra bostadsformer. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du också klicka i de bostäder som motsvarar dina preferenser särskilt bra som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljare av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Jönköping dels övriga riket.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår sida kan alla som vill publicera annonser. Beroende på din situation kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Jobbar du på att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det givetvis möjligt att publicera en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyraden överst.

Support
Blogg