bostadsrätter Jönköpings kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Jönköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Lite längre ned finns olika utannonserade lediga bostadsrätter i Jönköping kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Du befinner dig på vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Jönköping kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter rekommenderar vi dig att använda knapparna ovan för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du istället skifta så att något annat område än Jönköping visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

Vi rekommenderar dig att fixa en inloggning på vår sida. Genom att upprätta ett konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Registrerar du ett inloggning här kan du dessutom märka de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter och HittaBostadsPaket

Information om hur du kontaktar säljare av bostadsrätter ses gratis på alla våra bostadsrättsannonser. För att komma i kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla annonsörer på den här portalen i dels Jönköping dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika annonskategorier vara lämpliga. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det naturligtvis passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. På samma sätt går det givetvis mycket bra att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att publicera en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg