bostadsrätter Gislaveds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Gislaved
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
För att se fler sökresultat kan du ändra dina sökkriterier eller göra en ny sökning.
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ner finns olika bostadsrätter i Gislaved kommun. Med bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som försäljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för lägenhetssökande. Just nu är du på avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Gislaved kommun. Letar du efter objekt som inte är bostadsrätter så rekommenderar vi dig att utnyttja menyn Sök bostad ovan för att gå till övriga upplåtelseformer. Vill du istället ändra så att ett annat område än Gislaved visas så bör du utnyttja menyn på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett konto på vår portal. Skapar du ett sådant kan du bland annat skapa gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta besked som skickas till dig när nya bostäder som passar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails existerar för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Upprättar du ett konto på portalen kan du även klicka i de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på alla våra bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att ta kontakt med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många tillfällen att du betalar för ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Gislaved dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika kategorier av annonser vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att lägga ut din bostad för annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg