bostadsrätter Östersunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Östersund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till denna sida!

Lite längre ner finns olika bostadsrätter i Östersund kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vår site på lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för dig som söker bostad. Du har nu kommit till vår avdelning för publicerade annonser om lediga bostadsrätter i Östersund kommun. Om du eftersöker andra upplåtelseformer än bostadsrätter så rekommenderar vi dig att använda menyraden längst upp för att hitta andra upplåtelseformer. Behöver du däremot skifta så att andra områden än Östersund visas så ber vi dig utnyttja inställningarna på vänsterkanten.

Information om registrering och bevakningsmails

Det är en god idé att skapa ett konto hos oss. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba notiser som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra bostadsformer. Registrerar du ett login på portalen kan du också klicka i de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar säljarna av bostadsrätter visas gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att kontakta någon som har en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på den här portalen i dels Östersund dels övriga riket.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla skapa sina egna annonser. Beroende på dina behov kan flera olika sorters annonser vara lämpliga. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är genom att trycka på Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg