bostadsrätter Östersunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Östersund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hej och välkommen till den här sidan!

Lite längre ned visas olika bostadsrätter i Östersund kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den ledande sidan för lägenhetssökande. Här nere är platsen för publicerade annonser om fria bostadsrätter i Östersund kommun. Är du på jakt efter något annat än bostadsrätter så är en god idé att utnyttja knappen Sök bostad ovan för att gå till andra upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan ändra så att ett annat område än Östersund visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att lägga upp ett konto på vår portal. Upprättar du ett sådant kan du bland annat upprätta gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är raska meddelanden som sänds till dig när nya bostäder som passar dina preferenser publiceras. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Upprättar du ett login här kan du även märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljarna av bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Har du istället behov av att komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så krävs det i många tillfällen att du registrerar dig för ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på vår site i dels Östersund dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla som vill skapa sina egna annonser. Avhängigt av din situation kan flera olika annonskategorier vara passande. Om du själv är i begrepp att sälja din bostadsrätt är det givetvis lämpligt att du skapar en annons om bostadsrätten ifråga. På samma sätt är det givetvis möjligt att skapa en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. En mycket stor fördel med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn högst upp på sidan.

Support
Blogg