bostadsrätter Östersunds kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Östersund
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Nedanför finns flera olika bostadsrätter i Östersund kommun. Med benämningen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se har som mål att vara den mest användbara sidan för bostadssökande. Du befinner dig på platsen för annonser om fria bostadsrätter i Östersund kommun. Är du på jakt efter andra upplåtelseformer än bostadsrätter så är ett gott tips att klicka på menyraden överst för att ställa in övriga upplåtelseformer. Behöver du däremot byta så att andra geografiska områden än Östersund visas så ber vi dig utnyttja knapparna på vänster sida.

Information om registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett konto på vår sida. Genom att skapa ett sådant konto kan du bland annat ställa in så att du får kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som skickas till dig när nya lägenheter som matchar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även andra upplåtelseformer. Genom att skapa ett login hos oss kan du dessutom märka de bostäder som matchar dina preferenser som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en hyresbostad så krävs det i många tillfällen att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Östersund dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Är du i begrepp att försälja din bostadsrätt är det naturligtvis lämpligt att du publicerar en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma vis är det givetvis möjligt att lägga in en annons om du söker hyresbostad eller om du vill byta din bostad. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att fixa din egen annons är genom att gå in på Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg