bostadsrätter Krokoms kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Krokom
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Load next page

Hjärtligt välkommen hit!

Lite längre ner är olika lediga bostadsrätter i Krokom kommun. När vi skriver bostadsrätter syftar vi på lägenheter som utbjuds till försäljning.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se har för avsikt att vara Sveriges ledande portal för de som söker bostad. Här nere är avdelningen för annonser om lediga bostadsrätter i Krokom kommun. Är du på jakt efter objekt som inte är bostadsrätter så är ett gott tips att bruka knappen Sök bostad överst för att leta upp andra upplåtelseformer. Behöver du istället ändra så att något annat område än Krokom visas så bör du använda menyn på vänster sida.

Information om inloggning och bevakningsmails

Ett gott förslag är att fixa ett login hos oss. Upprättar du ett sådant konto kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är raska besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina preferenser läggs upp. Bevakningsmails är tillgängliga för både bostadsrätter men även för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Registrerar du ett konto på BostadsPortal.se kan du även klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Uppgifter för kontakt till säljare av bostadsrätter visas gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som har en hyresbostad så krävs det i de flesta fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du åtkomst till kontaktuppgifter till samtliga annonsörer på den här portalen i dels Krokom dels övriga riket.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På BostadsPortal.se kan alla lägga upp annonser. Beroende på vad du har behov av kan olika sorters annonser vara passande. Jobbar du på att försälja din bostadsrätt är det självklart passande att du lägger upp en annons om försäljning av en bostadsrätt. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som finns i menyn överst.

Support
Blogg