bostadsrätter Härjedalens kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Härjedalen
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Välkommen hit!

Här nedan ses olika lediga bostadsrätter i Härjedalen kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på lägenheter som säljs.

Vilken nytta har jag av den här sidan?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara Sveriges ledande sida för de som söker lägenhet. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Härjedalen kommun. Söker du efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att bruka menyraden längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Härjedalen visas så bör du utnyttja menyn till vänster.

Om registrering och bevakningsmails

En god idé är att lägga upp ett konto hos oss. Genom att upprätta ett sådant kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är snabba besked som sänds till dig när nya lägenheter som motsvarar dina inställningar läggs upp. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer. Skapar du ett inloggning på portalen kan du också klicka i de annonser som matchar dina önskemål som favoriter.

Information om kontaktuppgifter

Kontaktinformation till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot tala med någon som har en uthyresbostad så krävs det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Skaffar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla bostadsannonsörer på BostadsPortal.se i dels Härjedalen dels övriga Sverige.

Hur annonserar jag själv på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla som vill lägga upp annonser. Utifrån vad du har behov av kan flera olika annonskategorier vara intressanta. Håller du själv på med att sälja din bostadsrätt är det självklart passande att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. På samma sätt är det klokt att skapa en annons om du söker hyresbostad eller om du vill genomföra ett lägenhetsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Det enklaste sättet att lägga in din egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden högst upp på sidan.

Support
Blogg