bostadsrätter Åre kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Åre
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till denna sida!

Här nedan ses olika bostadsrätter i Åre kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som finns lediga till försäljning.

Vad är egentligen BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se jobbar på att vara den mest användbara sidan för de som söker lägenhet. Här nere är sidorna för annonser om bostadsrätter i Åre kommun. Är du på jakt efter något utöver bostadsrätter så är ett gott tips att utnyttja knapparna längst upp för att visa övriga upplåtelseformer. Behöver du å andra sidan byta så att ett annat område än Åre visas så bör du klicka på knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett smart steg i ditt bostassökande är att lägga upp ett konto på sidan BostadsPortal.se. Genom att skapa ett sådant kan du bland annat upprätta kostnadsfria bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta meddelanden som skickas till dig när nya bostäder som motsvarar dina önskemål läggs ut. Bevakningsmails erbjuds för både bostadsrätter och andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter och fastigheter till salu. Genom att skapa ett inloggning hos oss kan du också märka de bostäder som matchar dina önskemål som favoriter.

Kontaktuppgifter

Information om hur du kontaktar de som säljer bostadsrätter finns tillgängligt gratis på samtliga publicerade bostadsrättsannonser. För att ta kontakt med någon som utannonserar en hyresbostad så fordras det i många fall att du tecknar ett HittaBostadsPaket. Tecknar du ett HittaBostadsPaket har du access till kontaktuppgifter till alla annonsörer på BostadsPortal.se i dels Åre dels övriga Sverige.

Kan jag själv annonsera på BostadsPortal.se?

På vår portal kan alla lägga upp annonser. Utifrån din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är du i begrepp att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du lägger upp en annons om den bostadsrätt du försäljer. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill byta din bostad. Det allra bästa med annonsering på BostadsPortal.se är att det inte kostar något! Enklaste sättet att lägga in en egen annons är via fliken Annonsera, som är på menyraden överst.

Support
Blogg