bostadsrätter Åre kommun

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Åre
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Bostadsrätt
annonser
OK
Boendetyp
Alla valda
annonser
OK
Storlek
0 valda
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Pris
Avgift
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Hjärtligt välkommen till BostadsPortal.se!

Nedanför visas olika bostadsrätter i Åre kommun. Med klassificeringen bostadsrätter syftar vi på BostadsPortal.se lägenheter som säljs.

På vilket sätt kan jag använda BostadsPortal.se?

BostadsPortal.se eftersträvar att vara den ledande siten för de som söker bostad. Du har nu kommit till vår avdelning för våra annonser om lediga bostadsrätter i Åre kommun. Letar du efter något annat än bostadsrätter rekommenderar vi dig att bruka menyn Sök bostad längst upp för att hitta övriga upplåtelseformer. Vill du å andra sidan byta så att något annat område än Åre visas så bör du utnyttja knapparna till vänster.

Information om registrering och bevakningsmails

Ett gott förslag är att registrera ett konto på vår portal. Skapar du ett sådant konto kan du bland annat registrera dig för gratis bevakningsmails. Bevakningsmails är direkta e-postmeddelanden som sänds till dig när nya annonser som passar dina önskemål publiceras. Bevakningsmails finns för både bostadsrätter men dessutom för andra upplåtelseformer, som exempelvis hyreslägenheter. Skapar du ett login hos oss kan du också märka de annonser som passar dig särskilt bra som favoriter.

Om kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till säljarna av bostadsrätter ses gratis på samtliga bostadsrättsannonser. Behöver du däremot komma i kontakt med någon som erbjuder en hyreslägenhet så fordras det i de flesta fall att du köper ett HittaBostadsPaket. Med ett HittaBostadsPaket har du tillgång till kontaktuppgifter till samtliga bostadsannonsörer på den här portalen i dels Åre dels övriga Sverige.

Hur fungerar det med annonsering på BostadsPortal.se?

Hos oss kan alla publicera annonser. Beroende på din situation kan olika sorters annonser vara intressanta. Är det dags för dig att sälja din bostadsrätt är det självklart lämpligt att du ordnar med en annons om den bostadsrätt du säljer. Efter samma princip är det klokt att lägga in en annons om du söker hyreslägenhet eller om du vill genomföra ett bostadsbyte. Det allra bästa med att annonsera på BostadsPortal.se är att det är gratis! Enklaste sättet att lägga in din egen annons är genom att trycka på Annonsera, som ligger på menyraden överst.

Support
Blogg